Индустрија новости

Платформа за следење на патеките

2020-05-28

Protrack е професионална платформа за следење базирана на облак која има за цел да обезбеди решение за следење на ГПС со разновидни и лесни функции што се дизајнирани за далечинско управување, како што е следење на флота, бизнис за изнајмување автомобили и логистика.

Со добивање на многу добри повратни информации од клиенти од целиот свет, платформата за следење Protrack станува сè попопуларна на пазарот за следење GPS со својата стабилност и повеќе функции. Со платформата за следење на Protrack, лесно може да се следат возилата и средствата со следење во реално време преку Интернет преку веб-мрежа или мобилна апликација. Историјата на репродукција овозможува прегледување на сите патувања и патеки на возилата. Willе бидете предупредувани како сакате кога се забрзува, вклучете / исклучите моторот, исклучена надворешна моќност итн.

Да им овозможи на клиентите да градат своја сопствена платформа за следење, Protrack поддржува прилагодување за сопствено име на домен, име на компанија, лого и страница за најавување итн. Што повеќе клиенти можат да имаат свои кориснички апликации за IOS и андроид. Во овој случај, клиентите можат да имаат решение за следење со сите информации за нивната компанија и крајниот корисник ќе го знае вашиот бренд подобро. Protrack нуди флексибилна услуга за регистрирање, со која клиентите можат да ги додаваат и активираат уредите и сами да креираат сметка кога сакаат. Добредојдовте да имате бесплатен тест на платформата за следење на Protrack.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept