Вести за компанијата

ГПС-тракер

2020-03-23
GPS tracker е терминал со вграден GPS модул и модул за мобилна комуникација. Се користи за пренесување на податоците за позиционирање добиени од GPS модулот на сервер на Интернет преку модулот за мобилна комуникација (GSM / GPRS мрежа), за да може да се имплементираат на компјутер. Побарајте ја локацијата на GPS tracker.
ГПС-тракер е терминал со вграден GPS модул и модул за мобилна комуникација. Се користи за пренесување на податоците за позиционирање добиени од GPS-модулот на сервер на Интернет преку модулот за мобилна комуникација (gsm / gprs мрежа), за да може да се имплементираат на компјутер. Локација на терминалот за пребарување.
Се користи за контрола на живеалишта кај деца и стари лица, инспекции на автопати, вредно следење на карго, следење и испраќање на услуги, лични детективни алати, следење лична сопственост, СЛЕДЕ petЕ на домашни миленици, СЛЕДЕ wildЕ на дивиот свет, шпедитерска индустрија, анти-кражба на автомобили, анти-кражба на велосипеди, електричен автомобил анти-кражба, Анти-кражба на мотоцикли, камиони со банкноти, контрола на вежбите на воената полиција, следење на гонење и службено управување со возила.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept